Karácsonyfák

Jelenleg Normand fenyőkkel állunk vásárlóink rendelkezésére nagy választékban, lucot és ezüstöt az elmúlt években, de ezek a fák még nem vágásérettek. Különböző méret, minőség és ár -kategóriákban kínáljuk fenyőinket. Az árak minden esetben egyedi megegyezés kérdései. További információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt ​.

Karácsonyfáink egészen a legkisebbektől a 10 méteres nagy-fákig:

Fenyőcsemeték

Kínálunk 3 illetve 2 éves magágyi normand fenyőcsemetét is, Iskolázott normand csemetét, valamint lucc csemetét is. Mi is ezeket a csemetkét ültetjük évek óta, nálunk bizonyított minden általunk kínált fajta, így bátran ajánljuk másoknak is. Az árakért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken, 

Földlabdás fenyők

A vágott karácsonyfán kívül árulunk földlabdás fákat is, melyeket vissza lehet ültetni az ünnepek után. Sokan ilíen módon próbálják óvni a környezetet. Viszont jellemzően csak a kisebb, 1-1,5 méteres fák erednek meg tavasszal. Olaszországba szállítunk nagyobbakat, akár 3 métereseket is, de ott nem ültetik ki őket, csak a hosszab bentlét és melegebb időjárás miatt állítják őket, hogy ne hulljon a fák levele. Kisméretű gyökeres fenyők után kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

FenyőgallyMinden igyekezet ellenére a karácsonfatáblákban mindig ekőfordul néhány amelyik formálya miatt nem megfelelő karácsonyfának. Ezekről levágjuk az ágakat és bálázva értékesítjük. Természetesen vásárlóink igényeinek megfelelő minőségben, mennyiségben és árban.